Ugodnost kot na napotnico

Ugodnost kot na napotnico

Od 40.- do 100.- EUR popusta ob nakupu kompletnih dioptrijskih očal (okvir, stekla, montaža).

Pripada vam popust v višini zneska, kakršen bi za vašo dioptrijo pripadal prek naročilnice (zelenega recepta) s strani ZZZS, največ do zneska 100.- eur. Ne potrebujete napotnice, ni vam treba do osebnega zdravnika ali okulista v zdravstvenem domu. Vse opravite pri nas, na vrsti ste najkasneje v nekaj dneh.

*Izmerjena dioptrija se uporablja za interne namene izdelave očal v Optiki Plus in je ni možno dobiti v obliki recepta. Ugodnost velja v poslovalnicah Optike Plus ob nakupu očal nad 100.- eur za dioptrije do 6diop/2cyl. Ugodnost velja ob gotovinskem plačilu in ni združljiva z drugimi ugodnostmi.‎ ‎

Ostala ponudba

V Optiki Plus so na voljo korekcijska, sončna in športna očala ter kontaktne leče. V ponudbi imamo najnovejša progresivna stekla z garancijo navajanja, stekla za pisarniško delo (kombinacija branje - računalnik), stekla za vožnjo, sončna in športna očala z vašo dioptrijo.

Izvajamo prilagoditve in popravila očal ter strokovno svetujemo ob izbiri in uporabi očal in kontaktnih leč. Pri nas lahko opravite pregled vida za očala ali kontaktne leče.

Ponudba