Ugodnosti

Očala in pregled hitreje in ceneje kot na napotnico

Brezplačen pregled vida in do 111.- EUR popusta ob nakupu kompletnih dioptrijskih očal (okvir, stekla, montaža).

Pripada vam popust v višini zneska, kakršen bi za vašo dioptrijo pripadal prek naročilnice (zelenega recepta) s strani ZZZS, povečanega za 10% 
(največ do zneska 111.- eur).

Ne potrebujete napotnice, ni vam treba do osebnega zdravnika ali okulista. Vse opravite pri nas, na vrsti ste najkasneje v nekaj dneh.

*Izmerjena dioptrija se uporablja za interne namene izdelave očal v Optiki Aleksandra in je ni možno dobiti v obliki recepta. Ugodnost velja v poslovalnicah Optike Plus do 31.1.2021 ob nakupu očal nad 120.- eur za dioptrije do 6diop/2cyl. Ugodnost velja ob gotovinskem plačilu in ni združljiva z drugimi ugodnostmi. ‎

Plačaš 1, Dobiš 2

Ob nakupu korekcijskih očal vam druga podarimo.

Podarjena očala vključujejo korekcijski okvir iz širokega izbora okvirjev za akcijo »Plačaš 1, Dobiš 2«, kvalitetna dioptrijska stekla z garancijo in brezplačno montažo.

Ponudbo okvirjev, ki jih dobite za brezplačna očala, si lahko ogledate v naši poslovalnici. Na voljo je več sto modernih, kvalitetnih okvirjev z garancijo. Lahko si izberete tudi katerikoli drug okvir in doplačate samo razliko, ali pa za vgradnjo brezplačnih dioptrijskih stekel uporabite katerega od svojih okvirjev.

Pred naročilom očal priporočamo tudi pregled vida. Na termin se lahko naročite tu.

*Dodatne informacije o akciji dobite v poslovalnici. Akcija velja ob nakupu kompletnih korekcijskih očal (okvir, stekla, montaža) v vrednosti nad 100.- eur. Nakup ne sme vključevati drugih ugodnosti ali popustov. Oboja očala morajo biti za isto stranko in naročena istočasno. Dioptrija v brezplačnih očalih mora biti enaka kot v kupljenih očalih. V primeru nakupa progresivnih očal so stekla v brezplačnih očalih za daljavo ali za bližino, vedno organska z garancijo, antirefleksom, trdim slojem in stanjšavo 1.5, razpon dioptrije do +/-4 sph in do 2 cyl. Menjava za gotovino ni možna. Ugodnost velja do 28.2.2021 in ni združljiva z drugimi ugodnostmi, popusti in ugodnosti se ne seštevajo.

Ostala ponudba

V Optiki Plus so na voljo korekcijska, sončna in športna očala ter kontaktne leče. V ponudbi imamo najnovejša progresivna stekla z garancijo navajanja, stekla za pisarniško delo (kombinacija branje – računalnik), stekla za vožnjo, sončna in športna očala z vašo dioptrijo.

Izvajamo prilagoditve in popravila očal ter strokovno svetujemo ob izbiri in uporabi očal in kontaktnih leč. Pri nas lahko opravite pregled vida za očala ali kontaktne leče.

V naši ponudbi imamo tudi:

• posebna očala za vožnjo,
• posebna očala z modrim filtrom za računalnik in led zaslone,
• športna in sončna očala z dioptrijo,
• zaščitna očala z dioptrijo ali brez,
• opravljamo popravila in prilagoditve očal, tudi če niso kupljena pri nas,
• kombinirana očala za bližinsko delo – kombinacija branje/računalnik,
• najnovejša progresivna stekla z garancijo navajanja.

Razmišljate o kombiniranih progresivnih steklih?

Niste prepričani, če so prava izbira za vas, pa ne želite tvegati?

Uporabljamo najnovejša, vrhunska progresivna stekla in vanje zaupamo toliko, da jih do dva meseca po nakupu lahko vrnete. Kupnino vam v primeru vračila vrnemo takoj, vljudno in brez vprašanj.

V ponudbi so kolekcije korekcijskih okvirjev renomiranih znamk Ray-Ban, Armani, Dolce&Gabbana, Vogue, Ralph Lauren, Guess in druge.