O nas

Optika Plus je del podjetja Interopti d. o. o. z 21-letno tradicijo in 13 poslovalnicami, med katere spadajo tudi poslovalnice Optike Aleksandra.

Poleg za današnje čase nujne kvalitete izdelkov in storitev, smo v Optiki Plus vsa leta gradili na čimboljših odnosih do vsakega obiskovalca. Koncept paketne prodaje očal je novost, kjer se hitro in preprosto najprej izve cena očal, zatem pa izbere okvir in dioptrijska stekla. Tudi končna cena očal je zato ugodnejša.

Med več deset tisoč zadovoljnimi uporabniki naših očal so tudi znani Slovenci kot npr. Boris Cavazza, Romana Krajnčan, Jurij Zrnec, Oto Pestner, Janez Hočevar – Rifle, Miran Rudan, Irena Avbelj, Maja Oderlap, Tanja Zajc – Zupan, Miran Rudan, Alma Rekič, Arne Hodalič in mnogi drugi.

V ponudbi so korekcijska očala za bližno in daljavo, vrhunska kombinirana progresivna očala, modna sončna očala, športna očala z dioptrijo in kontaktne leče. Pri nas lahko opravite pregled vida ali okulistični pregled. Na voljo so vrhunski proizvodi renomiranih znamk Ray-Ban, Vogue, Carrera, Polaroid, Guess, Ralph Lauren in drugi.

Aleksandra Berger, dir. Interopti d. o. o.