Plačaš 1, dobiš 2

Ob nakupu korekcijskih očal vam druga podarimo.

Podarjena očala vključujejo korekcijski okvir iz širokega izbora okvirjev za akcijo »Plačaš 1, Dobiš 2«, kvalitetna dioptrijska stekla z garancijo in brezplačno montažo.

Ponudbo okvirjev, ki jih dobite za brezplačna očala, si lahko ogledate v naši poslovalnici. Na voljo je več sto modernih, kvalitetnih okvirjev z garancijo. Lahko si izberete tudi katerikoli drug okvir in doplačate samo razliko, ali pa za vgradnjo brezplačnih dioptrijskih stekel uporabite katerega od svojih okvirjev.

Pred naročilom očal priporočamo tudi pregled vida. Na termin se lahko naročite tu.

*Dodatne informacije o akciji dobite v poslovalnici. Akcija velja ob nakupu kompletnih korekcijskih očal (okvir, stekla, montaža) v vrednosti nad 100.- eur. Nakup ne sme vključevati drugih ugodnosti ali popustov. Oboja očala morajo biti za isto stranko in naročena istočasno. Dioptrija v brezplačnih očalih mora biti enaka kot v kupljenih očalih. V primeru nakupa progresivnih očal so stekla v brezplačnih očalih za daljavo ali za bližino, vedno organska z garancijo, antirefleksom, trdim slojem in stanjšavo do 1.6, razpon dioptrije do +/-4 sph in do 2 cyl. Menjava za gotovino ni možna. Ugodnost velja do 31.12.2019 in ni združljiva z drugimi ugodnostmi, popusti in ugodnosti se ne seštevajo.