Ugodnosti

Plačaš 1, Dobiš 2

Ob nakupu korekcijskih očal vam druga podarimo.

Podarjena očala vključujejo korekcijski okvir iz širokega izbora okvirjev za akcijo »Plačaš 1, Dobiš 2«, kvalitetna dioptrijska stekla z garancijo in brezplačno montažo.

Ponudbo okvirjev, ki jih dobite za brezplačna očala, si lahko ogledate v naši poslovalnici. Na voljo je mnogo modernih, kvalitetnih okvirjev z garancijo. Pred naročilom očal priporočamo tudi pregled vida. Na termin se lahko naročite tu.

*Dodatne informacije o akciji dobite v poslovalnici. Akcija velja ob nakupu kompletnih korekcijskih očal (okvir, stekla, montaža) v vrednosti nad 160.- eur. Nakup ne sme vključevati drugih ugodnosti ali popustov. Oboja očala morajo biti za isto stranko in naročena istočasno. Dioptrija v brezplačnih očalih mora biti enaka kot v kupljenih očalih. V primeru nakupa progresivnih očal so stekla v brezplačnih očalih za daljavo ali za bližino, vedno organska z garancijo, antirefleksom, trdim slojem in stanjšavo 1.5, razpon dioptrije do +/-4 sph in do 2 cyl. Menjava za gotovino ni možna. Ugodnost velja do 30. 4. 2024 in ni združljiva z drugimi ugodnostmi, popusti in ugodnosti se ne seštevajo.

Ostala ponudba

V Optiki Plus so na voljo korekcijska, sončna in športna očala ter kontaktne leče. V ponudbi imamo najnovejša progresivna stekla z garancijo navajanja, stekla za pisarniško delo (kombinacija branje – računalnik), stekla za vožnjo, sončna in športna očala z vašo dioptrijo.

Izvajamo prilagoditve in popravila očal ter strokovno svetujemo ob izbiri in uporabi očal in kontaktnih leč. Pri nas lahko opravite pregled vida za očala ali kontaktne leče.

V naši ponudbi imamo tudi:

• posebna očala za vožnjo,
• posebna očala z modrim filtrom za računalnik in led zaslone,
• športna in sončna očala z dioptrijo,
• zaščitna očala z dioptrijo ali brez,
• opravljamo popravila in prilagoditve očal, tudi če niso kupljena pri nas,
• kombinirana očala za bližinsko delo – kombinacija branje/računalnik,
• najnovejša progresivna stekla z garancijo navajanja.

Razmišljate o kombiniranih progresivnih steklih?

Uporabljamo najnovejša, vrhunska progresivna stekla z garancijo navajanja.

V ponudbi so kolekcije korekcijskih okvirjev renomiranih znamk Ray-Ban, Armani, Dolce&Gabbana, Vogue, Ralph Lauren, Guess in druge.