Ugodnosti

Pregled in očala kot na napotnico

Brezplačen pregled vida in do 101.- EUR popusta ob nakupu kompletnih dioptrijskih očal (okvir, stekla, montaža).

Pripada vam popust v višini zneska, kakršen bi za vašo dioptrijo pripadal prek naročilnice (zelenega recepta) s strani ZZZS (največ do zneska 101.- eur).

Ne potrebujete napotnice, ni vam treba do osebnega zdravnika ali okulista. Vse opravite pri nas, na vrsti ste najkasneje v nekaj dneh. Akcija traja do 30.09.2023.

*Izmerjena dioptrija se uporablja za interne namene izdelave očal v Optiki Plus in je ni možno dobiti v obliki recepta. Ugodnost velja v poslovalnicah Optike Plus ob nakupu očal nad 150.- eur za dioptrije do 6diop/2cyl. Ugodnost velja ob gotovinskem plačilu in ni združljiva z drugimi ugodnostmi. ‎

Ostala ponudba

V Optiki Plus so na voljo korekcijska, sončna in športna očala ter kontaktne leče. V ponudbi imamo najnovejša progresivna stekla z garancijo navajanja, stekla za pisarniško delo (kombinacija branje – računalnik), stekla za vožnjo, sončna in športna očala z vašo dioptrijo.

Izvajamo prilagoditve in popravila očal ter strokovno svetujemo ob izbiri in uporabi očal in kontaktnih leč. Pri nas lahko opravite pregled vida za očala ali kontaktne leče.

V naši ponudbi imamo tudi:

• posebna očala za vožnjo,
• posebna očala z modrim filtrom za računalnik in led zaslone,
• športna in sončna očala z dioptrijo,
• zaščitna očala z dioptrijo ali brez,
• opravljamo popravila in prilagoditve očal, tudi če niso kupljena pri nas,
• kombinirana očala za bližinsko delo – kombinacija branje/računalnik,
• najnovejša progresivna stekla z garancijo navajanja.

Razmišljate o kombiniranih progresivnih steklih?

Uporabljamo najnovejša, vrhunska progresivna stekla z garancijo navajanja.

V ponudbi so kolekcije korekcijskih okvirjev renomiranih znamk Ray-Ban, Armani, Dolce&Gabbana, Vogue, Ralph Lauren, Guess in druge.